Do góry

Dania główne Przepis na:

Ryba rodem z Trynidadu

Ryba rodem z Trynidadu

Autor: leopard28

Przepisów i artykułów: 131 Ocena: 2062

Dodano: 19.05.2012

Odsłon: 16609

Szybki obiad - kuchnia karaibska

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Rozgrzać piekarnik do 180 C. W płytkim naczyniu żaroodpornym zmieszać jogurt, oliwę, wiórki kokosowe, sok i skórkę z limonki, curry, szalotkę, czosnek, sól i pieprz.

  2. Rybę piec bez przykrycia przez 30 minut, od czasu do czasu polewać marynatą. Danie podawać ozdobione kawałkami limonki

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

rosynka 27 października 2013 Jak zapiekac rybe w marynacie - czy marynate potem podlewac? Skladniki bardzo ciekawe tylko przepis niedokladny.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń