Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ryba smażona w serowej panierce"
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 108
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 439
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32607
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 75
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 105
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 108
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 439
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32607
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 75
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 105
Składniki
Filety posyp solą, pieprzem i skrop sokiem z limonki.
marynaty wymieszaj. Namocz w niej przygotowane ryby, po czym włóż je do lodówki na godzinę, by dobrze się zamarynowały.
Wymieszaj z bułką tartą posiekane pestki dyni i ser żółty starty na tarce o drobnych oczkach.
Zanurz filety w roztrzepanych osolonych jajkach. Obtocz je w serowej panierce, a następnie usmaż na rozgrzanym oleju.
<strong>Przepis nadesłała: Jadwiga Smolińska</strong>Źródło: Kurier TV