Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 313
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 468
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 313
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 468
Składniki
Ryby oczyść, pokrój w kostkę i skrop sokiem z cytryny. Odstaw do lodówki na 30 minut.
Cebulę obierz z łupin i drobno posiekaj. Marchewki oskrob i pokrój w plasterki wraz z umytymi pieczarkami.
Warzywa i grzyby przesmaż chwilę na maśle i zalej wodą. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Gotuj do czasu, aż marchewka będzie całkiem miękka.
Następnie dodaj rybę i całość gotuj jeszcze około 10 minut. Z masła i mąki przygotuj zasmażkę i zagęść potrawę.
Podawaj w wydrążonym chlebie. Posyp koperkiem.Źródło: Telemax