Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ryba w chlebowo-ziołowej panierce"
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 86
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 181
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 240
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 820
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 86
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 181
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 240
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 820
Składniki
Chleb zmiel. Bazylię i oregano posiekaj, dodaj do chleba, wsyp bułkę tartą, wymieszaj. Filety z mintaja (jeżeli są zamrożone to należy je odmrozić) skrop sokiem z cytryny, posyp solą i pieprzem. Jajko roztrzep.
Ryby panieruj w mące, jajku i chlebowej panierce. Olej rozgrzej na patelni, włóż ryby, smaż po ok. 3 minuty z każdej strony (uważaj, bo panierka szybko się przypala). Osącz z tłuszczu.Źródło: Chwila dla Ciebie