Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znudziła Ci się ryba w bułce tartej -polecam w cieście !
Chciałam podzielić się z Wami moim przepisem na pyszny farsz mięsny z pieczar...
Odsłon: 118
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2644
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 165
Chciałam podzielić się z Wami moim przepisem na pyszny farsz mięsny z pieczar...
Odsłon: 118
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2644
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 165
Składniki
Rozmrożone filety skropić sokiem z cytryny
W misce zmiksować jajka z mąką odrobiną wody ( można dodać trochę mleka) i vegetta+ sól + oregano + pieprz + przyprawa do ryb wg. smaku.
Ciasto ma mieć trochę gęstszą konsystencję od ciasta na naleśniki.
Filety obtaczamy w mące a następnie w cieście-tak przygotowaną rybę wrzucamy na patelnię z rozgrzanym tłuszczem i smażymy po obu stronach na złoty kolor.
Gotową rybę podawać z frytkami i świeżą surówką!
SMACZNEGO!!!