Do góry

Dania główne Przepis na:

Ryba w panierce z kolendrą

Ryba w panierce z kolendrą

Autor:

Przepisów i artykułów: 182 Ocena: 4634

Dodano:

Odsłon: 2536

...

Składniki

  • 3 filety dowolnej ryby
  • 1 jajko
  • 1/2 szklanki mąki kukurydzianej
  • łyżeczka kolendry
  • sól
1-2 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Jeśli filety są zamrożone należy je rozmrozić i odcisnąć nadmiar wody. Podzielić filety na porcje. Jajko rozbełtać z solą. Zmieloną kolendrę wymieszać z mąką kukurydzianą. Rybę obtaczać najpierw w jajku a następnie w mące kukurydzianej. Smażyć na rumiano z obu stron. Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń