Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i zdrowe danie obiadowe.
Polecam.
Odsłon: 114
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 24
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 536
Polecam.
Odsłon: 114
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 24
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 536
Składniki
Warzywa zetrzeć na tarce na grupych oczkach. Podsmażyć na patelni doprawiając solą, pieprzem i cukrem. Odstawić do ostudzenia.
Filety oprószyć sola i pieprzem, skropić cytryną. Obtoczyć w mące, podsmażyć. Odstawić do ostudzenia.
Usmażone filety przełożyć warzywami. Podawać na zimno lub na ciepło.