Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba idealnie smakuje z sezamem.
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 312
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 80
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5086
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32678
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 354
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 253
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 312
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 80
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5086
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32678
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 354
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 253
Składniki
Filety podzieliłam na porcje. Do głębokiego talerza wycisnęłam sok z połówki cytryny, dodałam sos sojowy, sól- bardzo mało i chili i trochę oleju sezamowego. Filety ułożyłam mięsem do dołu i zostawiłam na pół godzinie w lodówce. Filety wyjęłam z marynaty posypałam je sezamem i usmażyłam najpierw od strony skóry. Po usmażeniu skropiłam jeszcze ryby odrobiną oleju sezamowego. Smacznego :)