Do góry

Dania główne Przepis na:

Ryba w sosie koperkowo - serowym

Ryba w sosie koperkowo - serowym

Autor: taura

Przepisów i artykułów: 236 Ocena: 5893

Dodano: 18.11.2010

Odsłon: 14662

Pyszne podanie ryby!

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Filety ryby (mintaja) przekroiłam na pół, osoliłam, opieprzyłam i usmażyłam na małej ilości oleju. Smażyłam po 3 minuty z każdej strony i kiedy były gotowe wyjęłam z patelni. Na rozgrzany tłuszcz wrzuciłam pół serka topionego, posiekany koperek i vegettę. Kiedy serek się rozpuścił powoli zaczęłam wlewać śmietanę z mąką. Sos wyłożyłam na gotową rybę.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Justys_Z 11 marca 2011 Sos so ryby wyśmienity! Bardzo samkował mi jak również mojej drugiej połówce ;D
Dzięki za przepis :)

3 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń