Do góry

Dania główne Przepis na:

Ryba w warzywach

Ryba w warzywach

Autor:

Przepisów i artykułów: 1520 Ocena: 12881

Dodano:

Odsłon: 1

Wypróbowany przepis na "Ryba w warzywach"

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Rybę opłucz, skrop sokiem z połowy cytryny, posyp solą i pieprzem. Warzywa oprócz pomidorków pokrój, gotuj 10 minut na parze. Pomidorki umyj, pokrój na połówki.

  2. Warzywa ułóż na dnie żaroodpornego naczynia posmarowanego masłem. Na wierzchu połóż rybę, polej oliwą, zapiekaj 40 minut w 180°C.

  3. CZAS: około godziny

    Źródło: Dobry Tydzień

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń