Do góry

Zupy Przepis na:

Ryba zapiekana pod jarzynowa pierzynka

Ryba zapiekana pod jarzynowa pierzynka

Autor:

Przepisów i artykułów: 16 Ocena: 210

Dodano:

Odsłon: 4054

lekka, wiosenna propozycja

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Cebule pokroic w piorka, pora w plasterki, piertuszke,marchewke i seler zetrzec na tarce na grubych oczkach. Warzywa zeszklic na oliwie, Nastepnie podlac winem i gotowac do odparowania 1/2 plynu. Dodac koncentrat, przyprawy, zielona pietruszke i posiekany czosnek.

  2. Rybe wylozyc do naczynia zaroodpornego, nastepnie przykryc przygotowanymi warzywami (mozna posypac kozim serem lub feta)

  3. Zapiekac 20 min. Podawac z pieczywem czosnkowym i bialym winem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń