Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SMACZNE DANIE NA PIĄTKOWY OBIAD:)
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 147
Polecam.
Odsłon: 236
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 75
...ale pyszny.
Odsłon: 167
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 147
Polecam.
Odsłon: 236
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 75
...ale pyszny.
Odsłon: 167
Składniki
Filet opłukać, osuszyć i ułożyć w żaroodpornym naczyniu.
Polać olejem i zapiec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 15-20 minut.
W tym czasie pieczarki oczyścić, opłukać, odsączyć i pokroić.
Cebulę obrać i poszatkować.
Smażyć wraz z pieczarkami na maśle, doprawić solą i pieprzem.
Dusić razem ok 10 minut.
Pieczarki nałożyć na rybę, całość polać śmietaną i posypać tartym serem.
Zapiekać jeszcze 15-20 minut.
Smacznego:)