Do góry

Dania główne Przepis na:

rybka Gosi

rybka Gosi

Autor: megii

Przepisów i artykułów: 24 Ocena: 292

Dodano: 17.04.2012

Odsłon: 5309

Smaczna rybka polana dwoma sosami białym i czerwonym. Ładnie wygląda i dobrze smakuje.

Składniki

5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Rybę pokroić na kawałki, doprawić i usmażyć w panierce. Ułożyć na talerzu.

  2. Sos biały: ogórki, cebulę i białka z jajek pokroić w kostkę, Wymieszać z majonezem i wyłożyć na rybę.

  3. Sos czerwony: ketchup (nigdy nie mam pikantnego więc do łagodnego dodaję trochę pieprzu i też jest dobrze), cukier i musztardę mieszamy i wykładamy na rybę polaną już białym sosem. Na końcu posypujemy wszystko startymi lub pokruszonymi żółtkami. I odstawiamy do lodówki, żeby się przekryzło. Smacznego:)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

bozena58 17 kwietnia 2012 podoba mi się tak podana ryba, do ulubionych i do wypróbowania!

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń