Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Rybka św. Piotra"
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Urozmaici kola...
Odsłon: 74
Danie jednogarnkowe, lekkie, szybkie i smaczne
Odsłon: 10434
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 1382
Ta pyszna sałatka to świetny pomysł na wykorzystanie wcześniej ugotowanego ry...
Odsłon: 144
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 127
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Urozmaici kola...
Odsłon: 74
Danie jednogarnkowe, lekkie, szybkie i smaczne
Odsłon: 10434
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 1382
Ta pyszna sałatka to świetny pomysł na wykorzystanie wcześniej ugotowanego ry...
Odsłon: 144
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 127
Składniki
Rybę posól, popieprz i natrzyj czosnkiem. Odstaw w chłodne miejsce na godzinę.
Każdy filet rozłóż na kawałku folii aluminiowej, odrobinę skrop oliwą, połóż na wierzchu zioła i plasterki limonki. Zawiń szczelnie w folię i piecz w temperaturze 170 stopni ok. 30 minut.
Po upieczeniu odwiń, wylej nadmiar soku, zdejmij limonkę i zioła. Podawaj z ulubioną sałatką..Źródło: Show