Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Rybki pod warzywami"
Zdrowa porcja warzyw, doskonała na kolację lub do pracy.
Odsłon: 427
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 152
Pyszna i szybka dwukolorowa babka którą przygotowujesz w pięć minut, idealna...
Odsłon: 22794
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 155
Polecam.
Odsłon: 5392
Zdrowa porcja warzyw, doskonała na kolację lub do pracy.
Odsłon: 427
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 152
Pyszna i szybka dwukolorowa babka którą przygotowujesz w pięć minut, idealna...
Odsłon: 22794
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 155
Polecam.
Odsłon: 5392
Składniki
Papryki i ogórki pokrój w kostkę, cebule w piórka. Warzywa podlej wodą, dodaj przyprawy, duś pod przykryciem 30 min. Dodaj koncentrat pomidorowy, posyp cukrem, przypraw do smaku, zagotuj. Przestudź.
Ryby przypraw solą. Mąkę zmiksuj z jajkiem i mlekiem (ciasto powinno być dość gęste). Ryby obtocz w cieście, usmaż na oleju z obydwu stron na złoty kolor.
Ułóż na półmisku warstwami, polewając warzywnym sosem. Ostudź, wstaw do lodówki.
Czas przygotowania 40 min, ilość porcji 8, cena za porcję 2,20 złŹródło: Chwila dla Ciebie