Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32559
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 48
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 78
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 918
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 328
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32559
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 48
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 78
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 918
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 328
Składniki
Filety rybne (mogą być zamrożone) rozdrobnić w blenderze lub przepuścić przez maszynkę do mięsa razem z pietruszką. Dodać jajko , tartą bułkę oraz trochę ciepłej wody i przyprawy. Dokładnie wyrobić tak jak mielone na klopsy.
Formować małe klopsiki obtoczyć w mące i smażyć na średnim ogniu bez przykrycia ok. 15 min. Podawać z sosem pomidorowym lub koperkowym.