Do góry

Dania główne Przepis na:

Ryż a''la Chińczyk

Ryż ala Chińczyk

Autor: Tosca

Przepisów i artykułów: 87 Ocena: 1997

Dodano: 27.05.2009

Odsłon: 9427

Szybko, zdążysz nawet po pracy. ;) Wystarczy mrożonka i ryż z poprzedniego obiadu.

Składniki

  • ryż, wczesniej ugotowany, pół woreczka
  • mieszanka warzyw chińskich, pół opakowania
  • sos słodko-kwaśny, solidny chlust
  • pieprz, do smaku
  • odrobina oleju
1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Podsmaż warzywa na oleju, dodaj ryż, sos i pieprz. Gotowe!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń