Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
KOLEJNY PRZEPIS, KTÓRY POSIADA DWA NAJWIĘKSZE DLA MNIE ATUTY : - SZYBKOŚĆ PRZYGOTOWANIA ( W TYM PRZYPADKU DO 30 MIN ) - CHARAKTERYSTYCZNY SMAK ( W TYM PRZYPADKU SŁODKO- OSTRY , MÓJ ULUBIONY :) Tym razem nie będę przedłużać i zanudzać Wam historiami co, jak i dlaczego. Od razu przejdę do sedna , abyście szybciej mogli zacząć działać :)
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 26
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 42
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 72
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10514
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 96
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 26
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 42
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 72
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10514
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 96
Składniki
Przygotowanie: 1. Ryż gotujemy według przepisu na opakowaniu (ok. 15 min) 2. Kroimy chilli i czosnek w bardzo drobną kostkę. (2 min) 3. Rozgrzewamy olej na dwóch patelniach. ( 1 min ) 4. Na większą patelnię wrzucamy ryż i mocno posypujemy przyprawami , tak aby cały ryż był żółty. Ryż smażymy do samego końca gotowania, na sporym ogniu, często mieszając. 5. Na mniejszą patelnię wrzucamy czosnek i papryczkę chilli i chwilę podsmażamy ( 2min ) 6. Wieprzowinę i cebulę dorzucamy do podsmażonego chilli i czosnku i razem smażymy. ( 3 min) 7. Na patelnię wylewamy miód i powoli odparowujemy sos ( 5 min ) 8. i... gotowe :)