Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste, a jednocześnie smaczne danie. Można je serwować z mięsem lub samodzielnie.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 219
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 769
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1816
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 162
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 238
Polecam.
Odsłon: 290
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 219
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 769
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1816
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 162
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 238
Polecam.
Odsłon: 290
Składniki
Cebulę i czosnek pokroić, zeszklić na oliwie z oliwek. Dodać ryż, przemieszać i smażyć około 2 minuty. Po tym czasie wlać dwie szklanki wrzątku, wszystko posolić i gotować około 20 minut. Gdy ryż będzie miękki, dodać pomidory, bazylię. Całość dusić kilka minut, aż płyn odparuje. Doprawić do smaku. Ryż podawać posypany prażonym słonecznikiem. Smacznego.