Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to danie bardzo dobre na gorące dni.Można podawać na zimno bo smakuje lepiej i jest sycące.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 16
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 72
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 155
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 187
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 16
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 72
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 155
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 187
Składniki
Gotujemy ryż na sypko ( ja dodaję zawsze trochę soli i kostkę knorr jarzynową). Jak mamy już ugotowany ryż to do miski wysypujemy z torebki ugotowany ryż i dodajemy drobno pokrojoną w kostkę mozzarelle oraz tono wymieszane w swoim oleju.Mieszamy dokładnie aby wszystkie składniki się dobrze połączyły.Każdy przyprawi sobie według własnego smaku. SMACZNEGO.........