Do góry

Dania główne Przepis na:

Ryż z tuńczykiem

Ryż z tuńczykiem

Autor: malgosiakub

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 0

Dodano: 19.02.2010

Odsłon: 670

Szybka i smaczna

Składniki

  • 2 WORECZKI RYŻU
  • 1 puszka tuńczyka w oleju
  • 1 puszka tuńczyka w sosiae własnym
  • 1 lub 2 cebule,jedna może być czerwona
  • 2-3 łyżki stołowe posiekanego mrozonego lub świeżego koperku
  • 1 łyżka oleju,sól i pieprz do smaku
3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ryż gotujemy na sypko.Gdy ostygnie dodajemy resztę składników i mieszamy.Sól i pieprz dodajemy według własnego uznania.Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń