Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to danie które robi się w pół godziny czyli tak zwane awaryjne wyjście kiedy rodzina głodna ,w lodówce pustka i czasu też nie za wiele .Polecam moje dzieciaki to bardzo lubią.
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 236
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 20
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13209
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 236
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 20
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13209
Składniki
Ryż ugotować w osolonej wodzie do miękkości.Warzywa podlać 2 szklankami wody i gotować na małym ogniu ok.7 minut,następnie wlać rozrobiony fix w w pół szklanki wody i wlać do warzyw,zagotować,dodać pokrojoną w dużą kostkę konserwę i dusić 2 minuty.Ugotowany ryż polać gulaszem z konserwy i warzyw.Życzę smacznego.