Do góry

Dania główne Przepis na:

ryż z warzywami po chińsku

ryż z warzywami po chińsku

Autor: MonCheri

Przepisów i artykułów: 19 Ocena: 158

Dodano: 23.07.2010

Odsłon: 7581

Pyszne, z orientalną nutką, w sam raz na obiadek w upalne lato:)

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. ryż ugotować z dodatkiem soli, oleju i kurkumy. Kurczaka pokroić w kostkę, podsmażyć z przyprawami, dodać pomidory pokrojone w kostkę, dusić ok 5 min. Dodać mrożone warzywa, zalać śmietanką, dodać miód i musztardę, dusić ok 20-25 min. Danie gotowe:)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

MonCheri 24 lipca 2010 Dzięki:) na "żywo" wyglądało znacznie lepiej, niestety nie mam dobrego aparatu, który oddałby całą magię koloru.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń