Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowego można wykorzystać do smacznej, ciekawej propozycji, jak ta...Polecam ;)
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 21
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 78
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 167
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 193
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 21
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 78
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 167
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 193
Składniki
Oliwę rozgrzać i dodać mięso pokrojone w większe kawałki. Doprawić i dusić do miękkości. Następnie dodać pieczarki pokrojone w duże plastry i ogórki konserwowe, także pokrojone. Dusić przez ok. 10 min.
Na końcu dodać śmietanę wymieszaną z mąka, zagotować. W razie potrzeby doprawić do smaku. Podawać np. z gotowanym ryżem i czerwoną papryką. Smacznego!