Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny deserek na niedzielne śniadanie.
Smak wiosny!
Odsłon: 676
Polecam.
Odsłon: 251
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 651
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 33
Smak wiosny!
Odsłon: 676
Polecam.
Odsłon: 251
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 651
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 33
Składniki
Wykonanie: Ryż ugotować na mleku z cukrem i posiekanymi migdałami, masłem, wanilią i solą do smaku. Do gorącego ryżu wbić jajka, wymieszać, przelać do foremki i schłodzić. Podawać z dowolną konfiturą lub sokiem z własnej spiżarni.