Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do kanapek i mięs lub składnik sałatek.
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1788
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 261
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 66
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1788
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 261
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 66
Składniki
Wodę, ocet, curry, cukier i sól zagotowujemy i odstawiamy do przestygnięcia.Rzodkiewki dokładnie myjemy, osuszamy, kroimy w plasterki i układamy ciasno w słoikach. Do każdego słoika dodajemy 0,5- 1 łyżeczki gorczycy /w zależności od wielkości słoika/ i napełniamy przygotowaną zalewą. Zakręcamy. Pasteryzujemy 8-12 min.