Do góry

Dodatki Przepis na:

Rzodkiewka z zieloną cebulką do obiadu.

Rzodkiewka z zieloną cebulką do obiadu.

Autor:

Przepisów i artykułów: 541 Ocena: 9559

Dodano:

Odsłon: 2095

Polecam taki dodatek do drugiego dania i nie tylko.

Składniki

  • Rzodkiewka 2 pęczki
  • Zielona cebulka 2 pęczki.
  • śmietana 12% 4-5 łyżek,można zastąpić jogurtem naturalnym
  • Sól do smaku
3-4 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Rzodkiewkę pokroić w talarki,cebulkę posiekać.
    Posolić i zostawić na 1-2 godz.by warzywa puściły sok.
    Po tym czasie odlać nadmiar soku.Doprawić śmietaną ,zamieszać.

  2. Smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (6)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń