Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sa pyszne,chrupiace i idealne na przekaske do piwa i nie tylko.
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 15
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 531
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 725
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 30
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 15
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 531
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 725
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 30
Składniki
GRZYBY MUN ORAZ MAKARON ZALAC GORACA WODA I ODSTAWIC NA OK 30 MIN ABY ZMIEKŁY,CEBULE DROBNO POKROIC,CZOSNEK WYCISNAC ,IMBIR ORAZ MARCHEWKE ZETRZEC NA ŚREDNICH OCZKACH.GRZYBY I MAKARON POKROIC I POŁĄCZYC Z MIESEM MIELONYM,PRZYPRAWIC.pAPIER RYZOWY MACZAC W NACZYNIU Z WODA,NASTEPNIE KŁASC NA LNIANA ŚCIERECZKE,NAKŁADAC NIEWIELKA ILOSC NADZIENIA I ZAWIJAC JAK KROKIETY.SMAZYC NA GŁEBOKIM OLEJU OK 10 MIN.PODAWAC NAJLEPIEJ Z SOSEM SŁODKO-KWAŚNYM LUB SŁODKO-PIKANTNYM