Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie chińskie gołąbki na przekąskę :)
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 178
Polecam.
Odsłon: 856
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 141
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9262
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 178
Polecam.
Odsłon: 856
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 141
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9262
Składniki
Makaron ryżowy przygotować wg. przepisu. Do mięsa dodać przygotowane dodatki, makaron i jajko, przyprawić. * Do farszu można dodać co się chce. Nie koniecznie musi to być też mięso mogą być same warzywa.
Arkusz papieru ryżowego zamoczyć w wodzie, wyłożyć porcję farszu, zawinąć jak "naszego gołąbka" :) * ja pierwszy arkusz zanurzam w wodzie i układam na ściereczce. Kolejne arkusze wystarczy suche położyć na już wilgotnej ściereczce i lekko zwilżyć mokrą dłonią.- same zmiękną. * farsz najlepiej nakładać łyżką Smażyć na złoty kolor. Podawać z ostrym sosem. Smacznego:)