Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sakiewki grzybowe"
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 487
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1319
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 65
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 356
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 487
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1319
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 65
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 356
Składniki
na ciasto wymieszaj na gładką masę. Odstaw na godzinę do lodówki. Następnie usmaż naleśniki.
Grzyby oczyść, umyj i po szatkuj. Cebulę obierz z łupin i pokrój w kostkę. Wrzuć ją na gorący tłuszcz, dodaj grzyby, sól i pieprz.
Duś wszystkie około 20 minut. Dodaj bułkę tartą i wymieszaj.
Napełnij naleśniki grzybowym farszem. Zwiąż szczypiorkiem i ułóż na sałacie.Źródło: Telemax