Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała sałatka ,może być podana na przystawkę lub jako danie kolacyjne,
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 67
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 33
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 176
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 801
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 67
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 33
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 176
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 801
Składniki
cykorię,endywie i roszponkę delikatnie porwać na małe kawałki
cebulę w cienkie półplasterki,paprykę i buraka pokroić w cienką słomkę,dodać do sałaty
filet pokroić w niewielkie kawałki i usmażyć na rumiano na maśle,dodać migdały i orzechy i jeszcze chwilkę podsmażyć,rozłożyć na sałacie
skórkę cytrynowa pokroić bardzo cieniutko i posypać sałatę
z wody,oliwy,soku,cukru ,soli i pieprzu sporządzić sos i polać sałatę
do tej sałaty dodaję surowego buraka ,ale można dodać też gotowanego