Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ziemniaczana z niezwykłym sosem. Zaskakująco dobre!
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 65
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 70
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 65
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 70
Składniki
Ziemniaki obierz i ugotuj. Po wystygnięciu pokrój je w dużą kostkę.
W podobnej wielkości kostkę co ziemniaki pokrój też: jabłko (ze skórką), ogórki. Cebulę pokrój w piórka.
Składniki wymieszaj z czerwoną fasolą.
Sos: rodzynki i czosnek zmiksuj blenderem i wymieszaj z oliwą, sokiem z cytryny, żółtkiem, solą i pieprzem.
Polej sałatkę sosem i wymieszaj. Sałatkę umieść na godzinę w lodówce. Styczeń 2010r.