Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborna sałatka na dobrą przekąskę.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 126
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 587
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 126
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 587
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie, ostudzić i pokroić w grubszą kostkę. Filet umyć, pokroić w kostkę i podsmażyć na oleju z dodatkiem Vegety do zrumienienia. Następnie ostudzić i wymieszać z ziemniakami i groszkiem. Przyprawić do smaku, wymieszać z drobno pokrojoną natką pietruszki i sosem tatarskim.