Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 155
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 305
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 155
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 305
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
Piers umyć pod bierzacą wodą,pokroić w kostkę i włożyć pokrojone kawałki do miseczki. W kubku rozrobić przyprawe gyros (oliwa+2 łyzki przyprawy) polać mięso i odstawić na 60-120 min do lodówki.W tym czasie kroimy kapuste w paski, cebulę w drobna kostke,ogórki w drobną kostke
kawałki piersi wymoczone w oliwie z gyrosem smażymy na rozgrzanej p atelni az beda wysmażone ,wystudzić
bierzemy miskę i kolejno układamy : -usmażone piersi - majonez rozsmarować -ketchup rozsmarować - ogórek -cebula -majonez rozsmarować -kukurydza - ketchup rozsmarować -posolić popieprzyć wg wlasnych upodobań - kapusta pekińska (można posypać gyrosem lub vegetą
Odstawiamy sałatkę na ok. 60 min do chłodnego miejsca,nabieralepszego smaku SMACZNEGO