Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nazwałam ją sałatką ponieważ nie ma konsystencji pasty. Nasza córcia uwielbia takie śniadania. Jest też dobrym pomysłem na wielkanocne śniadanie. U nas lubimy większe kawałki jajek
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 149
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 299
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1528
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 149
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 299
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1528
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Obieramy i drobno siekamy ( my wolimy trochę grubiej ). Szczypiorek drobno siekamy. Jajko i szczypiorek wrzucamy do miski doprawiamy solą i świeżo mielonym pieprzem. Dodajemy majonez i śmietanę. Dokładnie mieszamy. Podajemy z ulubionym pieczywem