Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna sałatka jarzynowa.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 191
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 204
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 191
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 204
Składniki
Warzywa ugotować w łupinkach w lekko osolonej wodzie. Jajka ugotować na twardo. Pozostawić do całkowitego wystygnięcia. Wszystkie składniki pokroić w kostkę, dodatkowo ogórki kiszone odcisnąć z nadmiaru soku. Całość wymieszać, dodając drobno posiekaną natkę pietruszki. Doprawić do smaku solą, pieprzem, majonezem i musztardą (ilość według smaku i uznania).