Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wędzona kiełbasa dodana do tej sałatki dodaje jej całkiem innego charakteru.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 44
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 24
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 231
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 782
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 44
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 24
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 231
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 782
Składniki
Ziemniaki szorujemy i gotujemy w mundurkach do miękkości. Studzimy i obieramy. Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy ze skorupek. Obrane ziemniaki i jajka, odsączone z zalewy ogórki i kiełbasę kroimy w kostkę. Do tego dodajemy groszek z marchewką (bez zalewy) i cebulę posiekaną drobno. Mieszamy dokładnie, dodajemy musztardę i majonez, a na koniec doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Schładzamy w lodówce przez kilka godzin.