Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze lubiana, smaczna sałatka jarzynowa.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 90
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 200
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 210
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 90
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 200
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 210
Składniki
Marchewkę, seler i ziemniaka myjemy i gotujemy w skórkach. Ugotowane studzimy, obieramy ze skórki i kroimy w kostkę. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy ze skorupek i kroimy w kostkę. Dodajemy pokrojone jajka, pokrojonego ogórka i jabłko.
Doprawiamy pieprzem ziołowym i solą oraz mieszaniną jogurtu i majonezu do smaku. Wszystkie składniki mieszamy, dekorujemy plasterkami rzodkiewki i pokrojonymi w kostkę łodyżkami selera naciowego. Smacznego!!!