Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dostalam go od dziewczyn z marketu w Łęknicy. Super szybka, latwa i bardzo smaczna. Marchewki nie czuc, wiec mozna oszukac pare osob.. ;-)
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 79
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 180
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 238
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 812
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 79
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 180
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 238
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 812
Składniki
Ryz ugotuj Surowa marchewke zetrzyj na tarce na miazge jak na placki ziemniaczane, ja uzywam blendera, ekspresowo to idzie MUSI BYC BARDZO DROBNO STARTA inaczej nie ma tego smaku no i malo kto sie polapie co to takie czerwone.. ;-) Kukurydze odcedzic Papryke i Wedzonke pokroic w kostke Jak ryz przestygnie, wymieszac wszystko razem Dodac lyzke majonezu, i pieprz cayen do smaku Nie trzeba soli ale jak kto woli..