Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1099
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 139
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 175
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 110
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1042
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1099
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 139
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 175
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 110
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1042
Składniki
Musztardę, sok z cytryny, sól i cukier miksuję, wlewając strumykiem oliwę, aż powstanie gęsty sos. Sery kroję w kosteczkę, różyczki brokułów gotuję na pół miękko, kurczaka kroję w plastry, obtaczam w panierce i smażę na oleju na złoto. W misie układam brokuły, oliwki, pokrojoną w kostkę paprykę, suszone pomidory, kostki serowe. Wokół rozkładam kurczaka. Posypuję grzankami i pestkami dyni uprażonymi na suchej patelni. Sos podaję oddzielnie.
Czas przygotowania: 30 minut, Cena porcji: około 1,80 złŹródło: Rewia