Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, chrupiąca, smaczna. Takie było moje pierwsze wrażenie. Zrobiona w domu długo nie stała na stole. Polecam.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 67
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 33
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 176
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 800
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 67
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 33
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 176
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 800
Składniki
Pierś z kurczaka umyć, obtoczyć w przyprawach i usmażyć. Następnie pokroić na kawałki. Umyty ogórek i łodygi selera również pokroić na mniejsze kawałki. Wymieszać z (przepłukaną w ciepłej wodzie) żurawiną i pokrojonym filetem. Doprawić przyprawami. Dodać majonez - polecam mój przepis. W naczyniu wyłożyć umyte liście sałaty. Nałożyć sałatkę i gotowe!