Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Za oknem wiosna, dlatego coraz więcej wolnego czasu spędzamy na świeżym powietrzu. Częstym sposobem na wiosenne lenistwo jest grillowanie. Warto zaskoczyć swoich gości nowymi pomysłami kulinarnymi. Ciekawym pomysłem może być sałatka ze szpinakiem, pestkami dyni, suszonymi owocami i grillowanym mięsem.
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 2117
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 461
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 134
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 557
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 85
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 2117
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 461
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 134
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 557
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 85
Składniki
Sos: Ogórka, cebulę i koperek siekamy na jak najdrobniejsze części, a następnie dodajemy majonez i jogurt. Dokładnie mieszamy i dodajemy curry, a następnie sól i pieprz.
Sposób przygotowania: Na talerz wykładamy umyty, świeży szpinak. Pomidorki kroimy na połówki lub ćwiartki i układamy na szpinaku. Całość posypujemy kiełkami brokułów (ilość wedle uznania). Polewamy sosem duńskim, a następnie układamy grillowane plastry boczku i posypujemy pestkami dyni oraz suszonymi kawałkami ananasa.