Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 691
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36125
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 195
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 341
Polecam.
Odsłon: 691
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36125
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 195
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 341
Składniki
Żółty ser kroimy w drobny makaronik.
Sałatę rwiemy palcami na kawałki, układamy na dnie salaterki i skrapiamy cytryną.
Na sałatę wykładamy pokrojony ser. Szczypiorek siekamy, połową posypujemy ser.
Rzodkiewki kroimy w plasterki i wykładamy na szczypiorek. Na warstwie rzodkiewek układamy obraną ze skórki i ości rozdrobnioną rybę. Posypujemy szczypiorkiem. Przyprawiamy sałatę solą, pieprzem i skrapiamy sokiem z cytryny. Przed podaniem polewamy majonezem lub śmietaną z musztardą ewentualnie olejem. Mieszamy.