Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełki to źródło wielu cennych dla zdrowia witamin i minerałów. Ich atutem jest także to, że łatwo możemy je wyhodować sami, choć oczywiście obecnie można je również kupić w sklepach.Wykorzystamy je do sałatki.Zamiast rukoli możemy dodać sałatę wedle uznania.
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 245
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 450
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 472
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 245
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 450
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 472
Składniki
Umyj i osusz listki rukoli, oderwij od nich ogonki. Pomidorki pokrój na ćwiartki, orzechy grubo posiekaj, plasterki szynki pokrój w paseczki. Oliwę roztrzep dokładnie z musztardą i octem jabłkowym, dopraw solą i pieprzem. Ułóż rukolę w misce, dodaj cząstki pomidorków, plasterki szynki i koperek. Polej sosem, wymieszaj. Posyp orzechami i kiełkami fasoli.