Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiadowa sałatka na ciepło
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 53
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 120
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 370
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 244
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 53
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 120
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 370
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 244
Składniki
Pieczarki, papryke, cebulę kroimy w grubą kostkę i podsmażamy na margarynie lub maśle. Na koniec dodajemy pokrojoną w kostkę kapustę pekińską i dusimy przez chwilę. doprawiamy do smaku.