Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiamy sałatki owocowe, za każdym razem smakuje trochę inaczej bo zawsze coś innego mieszamy.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 171
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 320
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1546
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 171
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 320
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1546
Składniki
Winogrona myjemy, kroimy w półplasterki. Gruszki, kiwi i banany obieramy i kroimy w kostkę. Zamrożone truskawki lekko rozmrażamy do momentu byśmy mogli je pokroić na mniejsze kawałki. Wszystko dokładnie mieszamy dodając jogurt. Możemy podawać od razu lub poczekać aż owoce puszczą sok. Ja niczym nie dosładzałam wszystkie owoce uzupełniały się na wzajem, winogrona i banany słodyczą, kiwi kwaskowatym smakiem, gruszki chrupkością, i do tego mrożone truskawki.... mniam.