Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Sałatka owocowa podana w arbuzie"
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 157
Polecam.
Odsłon: 827
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 91
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9219
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 157
Polecam.
Odsłon: 827
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 91
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9219
Składniki
Wyszoruj arbuza. Wytnij cały miąższ, tak, by została sama skóra. Brzegi natnij w trójkąciki (jak koronę). Część miąższu pokrój w kostkę i przełóż do miski.
Truskawki umyj, odetnij szypułki, przekrój na połówki. Jagody i maliny wypłucz w zimnej wodzie.
Dodaj owoce do miski z arbuzem, dosyp małe winogrona.
Całość zalej miodem. Umieść owocową mieszankę w skorupie arbuza. Wierzch sprys kaj bitą śmietaną.
<strong>Przepis nadesłała: Magda Bednarek</strong>Źródło: Kurier TV