Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka świetnie komponuje się z wędliną i świeżym pieczywem.
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 497
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 136
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 220
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 497
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 136
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 220
Składniki
Pieczarki umyć, obrać, ugotować w lekko osolonej wodzie i - po przestudzeniu - pokroić w drobną kostkę.
Jajka ugotować na twardo i pokroić w kostkę.
Ser żółty zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Pora pokroić w piórka, sparzyć wrzątkiem i przestudzić.
Groszek osączyć na sitku
Wymieszać wszystkie składniki z majonezem, doprawić solą i pieprzem.