Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobra sałatka(nie jest mdła)
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 361
Polecam.
Odsłon: 790
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36386
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 455
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 361
Polecam.
Odsłon: 790
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36386
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 455
Składniki
Pieczarki odcedzamy z zalewy i kroimy w cienkie plasterki .
Pory myjemy a następnie przecinamy wzdłuż na połowę.Białą część kroimy w cieniutkie pół krążki 2mm. (zieloną częśc odrzucamy)Tak pokrojone pory wrzucamy do gotującej się i osolonej wody-sparzamy je przez kilka minut i odcedzamy. Ostudzone dodajemy do pieczarek.
Jajka kroimy w kostkę.
Następnie groszek i kukurydzę odcedzamy i dodajemy do pozostałych składników.
Majonez mieszamy z kilkoma łyżkami śmietany , pieprzem i solą.
Tak przygotowane składniki mieszamy i wstawiamy na ok. pół godziny do lodówki.
ŻYCZĘ SMACZNEGO!!!