Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 104
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 88
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 104
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 88
Składniki
Pora kroimy w pól talarki, solimy, ugniatamy i przykrywamy przykrywką. Odstawiamy dopóki nie zmięknie.
Szynkę kroimy w kosteczkę, ser ścierami na grubych oczkach tarki, jajka i brzoskwinie w kostkę, seler odcisnąć i pokroić, posiekać szczypiorek.
Gdy por jest już miękki odciskamy nadmiar soków, dodajemy do reszty składników. Mieszamy z majonezem, keczupem, sola i pieprzem.